ÇEŞTOB yaza veda etti

Pandemi şartlarına rağmen verimli bir yıl olduğunu dile getiren ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Demir, yeni sezondan umutlu olduklarını ifade etti.

Mesut VARLIK/YENİGÜN - Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB), “Yaza Veda Kokteyli” düzenledi. Çeşme Altın Yunus Otel’in bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, birliğe bağlı otellerin ve turizm acentelerinin sahipleri ile yöneticileri katıldı. ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Demir, geçen yıla oranla hareketli bir yaz dönemi geçirdiklerini, pandemi şartlarına rağmen verimli bir yıl olduğunu dile getirdi. 3 saat süren kokteyle katılan konuklar, keyifli bir akşam geçirirken önümüzdeki yılın planlarını da konuşmadan edemedi.Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB), “Yaza Veda Kokteyli” düzenledi. Çeşme Altın Yunus Otel’in bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, birliğe bağlı otellerin ve turizm acentelerinin sahipleri ile yöneticileri katıldı. ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Demir, geçen yıla oranla hareketli bir yaz dönemi geçirdiklerini, pandemi şartlarına rağmen verimli bir yıl olduğunu dile getirdi. 3 saat süren kokteyle katılan konuklar, keyifli bir akşam geçirirken önümüzdeki yılın planlarını da konuşmadan edemedi.

cestob11

cestob10

cestob09

cestob08

cestob07

cestob06

cestob05

19 Eki 2021 - 07:00 - Magazin Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Yenigün Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Yenigün hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Yenigün editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Yenigün değil haberi geçen ajanstır.