Kahreden Olay! Babasının Tabancasıyla Hayatına Son Verdi!

Niğde'de meydana gelen trajik olayda, bir genç, emekli polis babasının beylik tabancasıyla kendini vurdu ve hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mina Tetik
Mina Tetik Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Niğde’nin Dere Mahallesi'nde, korkutan bir olay yaşandı. Horasanlı Sokak’ta meydana gelen bu trajik olay, bölge sakinlerini ve yetkilileri derinden sarstı.

 

Olayın Detayları

Bilgilere göre, 18 yaşındaki A.D. adlı genç, babasının emekli polise ait olan beylik tabancasını kullanarak kendi başına ateş etti. Olayı fark eden çevre sakinleri, durumu hemen yetkililere bildirdi.

 

Yetkililerin Müdahalesi

İhbar üzerine, olay yerine derhal sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olarak buldukları genci, Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırmak için hızla hareket etti.

 

Hastanedeki Gelişmeler

Hastaneye kaldırılan A.D., burada doktorların yoğun müdahalesine rağmen ne yazık ki hayatını kaybetti. Genç yaşta yaşamını yitiren A.D.’nin vefatı, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, yaşanan bu korkunç olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın neden ve nasıl meydana geldiğiyle ilgili detaylar, soruşturmanın ilerleyen aşamalarında ortaya çıkacak.

Kaynak: İHA

26 Eki 2023 - 01:07 Niğde- Asayiş Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Yenigün Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Yenigün hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Yenigün editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Yenigün değil haberi geçen ajanstır.