Antalyalılar Su Depolamayı Unutmayın! 26 Ekim Antalya Su Kesintisi

26 ekim günü için Antalya Su ve Atıksu İdaresi'nin yapmış olduğu duyuruda Antalya'da önemli bir su kesintisinin yaşanacağı açıklandı. 26 ekim Antalya su kesintisiyle ilgili yapılan açıklamaların tüm detayları haberimizde..

Aslı Coşar
Aslı Coşar Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

26 Ekim günü Antalya Su ve Atıksu İdaresi ASAT'ın yapmış olduğu açıklamaya göre Antalya'da saatler sürecek bir su kesintisi olabileceği bilgisi geçildi.

ASAT ne açıklama yaptı? 26 Ekim 2023 Antalya


Antalya'da yaşanacak su kesintisiyle ilgili duyuru yapan ASAT, 26 Ekim günü Antalya'da gerçekleşecek su kesintisinin sebebini bakım ve alt yapı olduğunu belirtti. Su kaynağının verimli ve temiz bir şekilde şebekelere ulaşması için yapılan çalışmaların su kesintisine neden olduğunu açıklayan ASAT ve Antalya yerel yönetimleri, 26 Ekim günü Antalya su kesintisinden olumsuz şekilde etkilenmek istemeyen vatandaşları uyardı. 26 Ekim Antalya su kesintisinden etkilenecek ilçeleri açıklayan ASAT, Antalya halkında merak uyandırdı.

Antalya'da Sular Nerede Kesilecek?


26 Ekim günü Antalya su kesintisinden Antalya'da yaşayan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi adına açıklamalarda bulunan ASAT, evde olan vatandaşların işlerini halletmesi ve iş yerlerinde olumsuz durumlar yaşanmaması için su depolaması uyarısında bulundu.

26 Ekim Antalya Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler


26 Ekim 2023 Perşembe günüyle ilgili Antalya Su ve Atıksu İdaresi'nden alınan bilgiye göre Antalya'da planlı ve güncel bir kesintinin olmadığını kaydedilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi

26 Eki 2023 - 11:50 - Yaşam Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Yenigün Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Yenigün hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Yenigün editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Yenigün değil haberi geçen ajanstır.