İzmirli Minikler, Cumhuriyetin 100. Yılını Coşkuyla Selamlayıp Kutladı

İzmirli minikler, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamalarına büyük bir coşkuyla katıldı. Masal anlatımı, pandomim ve sihirbaz gösterileri ile dolu etkinliklerde eğlenip öğrenen çocuklar; Türk bayraklarıyla donatılarak milli birliklerini kutladı.

Zeynep Gizem Eskici
Zeynep Gizem Eskici Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

HAKTAN YAĞIZ AKÇAY - YENİGÜN İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, "Biz İzmir Dayanışma Noktaları"nda Ekim ayı boyunca düzenlediği etkinliklerle Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlamaları başladı. 70 mahalleden 3 bin çocuğun katıldığı bu özel etkinlikler, masal anlatımı, pandomim ve sihirbaz gösterileri ile dolu dolu geçti. Detaylar haberin devamında...

Tarihi Bir Kutlama: Cumhuriyet’in 100. Yılı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Biz İzmir Dayanışma Noktaları"nın Ekim ayı boyunca düzenlediği Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlamaları büyük bir coşku ile başladı. Bu etkinliklerde İzmirli minikler; masal anlatımı, pandomim ve sihirbaz gösterileri ile unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Tunç Soyer'in "Dayanışma Yaşatır" vizyonu doğrultusunda kurulan "Biz İzmir Dayanışma Noktaları," dezavantajlı mahallelerde yaşayan binlerce yurttaşa hizmet sunuyor. Bu özel noktalarda düzenlenen kutlamalara, 70 mahalden 3 bin çocuk katıldı.

Çocuklar, bu özel kutlamalarda masal anlatımını, pandomim ve sihirbaz gösterilerini büyük bir ilgiyle izledi. Hem eğlenip hem öğrenen minikler, Cumhuriyet'in yeni yüzyılına coşkuyla "merhaba" dedi.

Türk Bayrakları Etrafı Donattı

Dayanışma noktalarından ayrılan miniklere 1200 adet Türk bayrağı dağıtıldı. Bu özel günü coşkuyla kutlayan çocuklar, Türk bayraklarıyla donanarak milli birlik ve beraberlik duygularını da pekiştirdiler.

28 Eki 2023 - 15:10 - İzmir Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Yenigün Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Yenigün hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Yenigün editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Yenigün değil haberi geçen ajanstır.