Efes Selçuk'ta Coşku Dolu Açılış: 100. Yıl Parkı Çocuk Neşesiyle Doldu!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 100. Yıl Parkı ve Seyir Terası'nın açılışını gerçekleştirdi. İşte açılışa dair tüm detaylar...

Aslı Solmaz
Aslı Solmaz Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

HAKTAN YAĞIZ AKÇAY- Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 14 Mayıs Mahallesi'nde inşa edilen 100. Yıl Parkı ve Seyir Terası'nın açılışını gerçekleştirerek, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladı.

Sengel, Çocuklarla Birlikte Parkı Açtı

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına özel olarak düzenlenen etkinlikler kapsamında 14 Mayıs Mahallesi'nde bulunan 100. Yıl Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine katılan çocuklar, parkın coşkusunu yaşadılar. Başkan Ceritoğlu Sengel, parkın hizmete girmesiyle ilgili şunları söyledi: "Gerçekten de hepimiz için keyifli olacağını düşündüğümüz bir alanı hizmete açtık. Bu seyir terasları, bu park Efes Selçuk Belediyesi emekçileri tarafından öz kaynaklarımızla yapıldı. 100. Yıl Parkımız bu yönüyle de bizim için çok kıymetli. Belediye emekçilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

Cumhuriyet tekrar doğar. Her kadın Seçme ve Seçilme Hakkı'nı kullandığında Cumhuriyet tekrar doğar. Bağımsızlık meşalesi sönmediği sürece Cumhuriyet tekrar doğar. Bu ülkede bütün çocuklar gülümsediği sürece Cumhuriyet tekrar doğar."

Atatürk'ün İzinden

Başkan Ceritoğlu Sengel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak sizlersiniz" sözünden ilham alarak bu açılışı gerçekleştirdiklerini belirtti. Ceritoğlu Sengel, açılışla ilgili şunları söyledi: "Cumhuriyetimizin 100. yılında çocuklarımız ile birlikte 100. Yıl Parkımızı onurla, gururla ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygı ve özlemle açıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."

Çocuklar Eğlencenin Tadını Çıkardı

Efes Selçuklu çocukları, 100. Yıl Parkı'nın açılışında çeşitli gösteriler ve aktivitelerle eğlenceli bir gün geçirdiler. Açılışın ardından çocuklar, yeni parkın tadını çıkardılar.

Belediye emekçilerinin özverili çalışmaları sonucu inşa edilen park, bölgeye önemli bir alan kazandırdı. 2000 metrekarelik alana sahip olan parkta taş duvar imalatı, kent mobilyaları ve montajları, kauçuk zemin ve oyun gruplarının montajı gibi çalışmalar tamamlandı.

29 Eki 2023 - 10:15 İzmir- İzmir Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Yenigün Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Yenigün hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Yenigün editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Yenigün değil haberi geçen ajanstır.