ESBAŞ 'Şeffan ve Güvenilir Gıda' Teması İçin "Ne Yediğimizi Biliyoruz" Etkinliğinde Buluştu

Ege Serbest Bölgesi'nde 26 bin kişiye sıcak yemek üreten ESBAŞ, gıda güvenliğine verdiği önemi vurgulamak ve müşterileriyle paylaşmak amacıyla "Ne Yediğimizi Biliyoruz" etkinliğini düzenledi. Etkinlikte firmalar, yöneticiler ve gıda tedariği sağlayan şirketlerin temsilcileri bir araya geldi, üretim süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Afranur Şimşek
Afranur Şimşek Tüm Haberleri
ESBAŞ 'Şeffan ve Güvenilir Gıda' Teması İçin "Ne Yediğimizi Biliyoruz" Etkinliğinde Buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

PINAR TEKE / YENİGÜN Ege Serbest Bölgesi'nde faaliyet gösteren ESBAŞ, 26 bin kişiye sıcak yemek hizmeti sunarken, gıda güvenliğini en üst düzeyde tutma taahhüdüyle "Ne Yediğimizi Biliyoruz" etkinliğini gerçekleştirdi. Bu etkinlik, hem gıda ürünlerinin satın alma aşamasından müşterilere sunulmasına kadar olan süreçteki şeffaflığı artırmak hem de bu süreçlerde gösterilen özeni paylaşmak amacıyla düzenlendi.

ESBAŞ Teknoloji Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, Ege Serbest Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaların yöneticileri ile ESBAŞ Gıda İşletmelerine ürün tedariği sağlayan Sultan Et, Sakıpağa ve İzeksan firmalarının yöneticileri bir araya geldi. Gün boyu süren etkinlikte, bu firmaların yöneticileri ürünleri ve üretim süreçleri hakkında detaylı bilgiler sundu.

Şeffaflık ve Gıda Güvenliği

Programın açılışında konuşan ESBAŞ Gıda İşletmeleri Direktörü Soner Arslan, etkinliğin temel amacının üretim süreçlerinin her aşamasında müşterilere karşı şeffaf olma isteğinden doğduğunu belirtti. Arslan, "Ne Yediğimizi Biliyoruz etkinliği, gıda güvenliğine verdiğimiz önemi ve bu konudaki şeffaflık politikamızı müşterilerimize göstermek için düzenlendi" dedi. Arslan, ayrıca ESBAŞ'ın ISO 22000 Gıda Güvenliği, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 9001 belgelerine sahip olduğunu ve her gün 26 bin kişiye sıcak yemek ürettiklerini ifade etti.

Soner Arslan, ESBAŞ Gıda İşletmelerinin günlük 26 bin kişiye yemek hizmeti sunduğunu ve bu yemeklerin ulaştırılması için dört ayda 60 bin kilometre yol katettiklerini belirtti. "Bu mesafe, Türkiye'nin en doğusundan en batısına yaklaşık 40 kez gitmeye ve dünyanın etrafında iki tur atmaya eşdeğerdir" diyen Arslan, ESBAŞ'ın geniş kapsamlı faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.

ESBAŞ 'Şeffan ve Güvenilir Gıda' Teması İçin

Satış Catering Biriminin günlük 3 bin 500 adet gıda ürünü ürettiğini, restoranın her gün 450 kişiye hizmet verdiğini ve 2 kantin ile kafeteryada günlük 150 kişinin ağırlandığını belirten Arslan, ayrıca 52 otomat ile de müşterilere hizmet sunduklarını ekledi. "2020 yılında kurduğumuz Satış Pazarlama Birimimiz, müşterilerimizin gıda ve gıda dışı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla dört yıl içinde 700 çeşit ürün gamına ulaştı" dedi.

'Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum'

Etkinlik kapsamında sağlıkla ilgili çeşitli kitapları bulunan Serkan Karaismailoğlu da "Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcılar, Karaismailoğlu'nun sunumunu ilgiyle dinledi. Sunumun ardından, ESBAŞ Genel Müdürü Yusuf Kılınç, Karaismailoğlu'na İzmir'in tarihini anlatan bir kitap hediye etti.

16 May 2024 - 09:36 - Sağlık Haberleri

Mahreç  Pınar Teke


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Yenigün Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Yenigün hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Yenigün editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Yenigün değil haberi geçen ajanstır.


Yenigün Gazetesi - İzmir haberleri https://yenigun.com/google-news.xml https://yenigun.com/sitemap.xml/ https://yenigun.com/sitemap-latest.xml